image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Főlényes győzelem arattunk

Főlényes győzelmet arattunk a Kecskemét ellen a 2004-es Budapest Bajnokságban. Az első félidőben is magabiztos előnyre tettünk szert, amit növeltünk a mérkőzés végéig, végül 15-7-re nyertünk.

 

Már az első támadásból megszereztük a vezetést, majd a következő gól is a miénk volt a negyed második felében. Ezzel már 2-0-ás vezetést szereztünk, a negyed végén még a szépített a Kecskemét.

A második negyedet is jól kezdtük, újabb két gól következett, így már három góllal 4-1-re vezettünk. Még egy-egy gól született a mérkőzés feléig, mindkettő emberelőnyből először ellenfelünk talált be, majd a negyed végén nekünk sikerült értékesítenünk az emberelőnyt, így már 5-2-re vezettünk.

A harmadik negyed első támadásából sikerült egyből gólt szereznünk, ezután jött pár perc gól nélkül. A gólcsendet mi törtük meg egy akciógóllal, így már 7-2-re vezettünk. Nem álltunk meg két gyors gól után már hétgólos volt a különbség. A negyed végére felzárkózott a Kecskemét, így az utolsó negyedet 9-5-ös vezetéssel kezdtük.

A végjátékban jó negyedet zártunk, támadásban nagy hajrába kezdtünk és jöttek a góljaink. A negyedet 6-2-re nyertük meg, így a végeredmény 15-7 lett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem