image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Rájátszásban is győzelem a Győr ellen

A rájátszásban is győzött 2004-es kettes csapatunk a Győr ellen. Álmos kezdés után a második negyedben magabiztos előnyre tettünk szert, végül 10-7-es győzelmet arattunk.

 

Nagyon álmosan kezdtük a mérkőzést, nem sikerült elől maradandót alkotnunk. A védekezés rendben volt, de nem tudtunk gólt szerezni. Az első előnyt nem sikerült belőnünk, de másfél perccel a negyed vége előtt egy újabb előnyt játszhattunk és megszereztük a vezetést. Egyből utána büntetőhöz jutott ellenfelünk és egyenlített. Egy centergóllal újra nálunk volt az előny, de megint büntetővel egyenlített a Győr, így 2-2 volt az állás.

A legjobb negyedünk következett, már az első támadásunk góllal végződött. Jó védekezéssel elhárítottunk egy hátrányt és kontráztunk. Újabb centergól következett, így már 4-2-re vezettünk. Nem álltunk meg, jött egy előny, amit egy időkérés után be is lőttünk. A negyed végén még egy előnyt játszhattunk, ezzel már 6-2-re vezettünk.

A folytatás egyből egy hátrányt hozott, amit nem sikerült kivédekeznünk. Egyből elvesztettük a labdát és egy büntetőhiba következett. Két gólra feljött ellenfelünk, de mi következtünk és egyből egy előnyt harcoltunk ki és lőttünk is be. Sikerült visszaállítani a négygólos előnyt visszaállítani, így már 8-4-re vezettünk. A negyedet a Győr zárta góllal, így az utolsó negyed előtt 8-5 volt az állás.

Rosszul kezdtük az utolsó negyedet, kimaradt egy emberelőny és sokat hibáztunk. Egy büntetőt ítéltek ellenünk, mert labdacserénél még nem birtokoltuk a labdát és már időt kértünk, ezt belőtte a Győr. Egy újabb hiba hátul és már csak egy góllal vezettünk 8-7-re. Egy kis lendületet vettünk, egy kiállítást harcoltunk ki és gólra váltottuk. Kivédekeztünk egy hátrányt és akciógóllal zártuk a mérkőzést, így 10-7 lett a végeredmény.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, igaz a védekezésünk rendben volt, támadásban tanácstalanul álltunk. Összeszedtük magunkat és pár kiemelkedő egyéni teljesítménnyel magabiztosan tudtunk nyerni. Gratulálok a csapatnak, de még sokat kell dolgoznunk, hogy mindenkit megverjünk az alsóházban!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem