image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2004-esek a Honvéd ellen

Győzelmet aratott 2004-es egyes csapatunk a Honvéd ellen a 2004-es Budapest bajnokságban. Végig vezettünk a mérkőzésen, egy 4 perces kiállítást is fújtak ellenünk, de még így is 14-6-ra nyertünk.

 

Az első gólt a Honvéd szerezte, de hamar egyenlítettünk és nem sokkal utána már a vezetést is átvettük. A negyed végén egy emberelőnyből szereztünk gólt, így 3-1-re vezettünk az első negyed után. 

A folytatásban nem volt megállás, remek negyed következett. Jöttek a gólok és nőtt a különbség. A negyedet 3-0-ra nyertük, ezzel a felénél már 6-1-re vezettünk.

Ezután elbíztuk magunkat, emiatt a harmadik negyedet el is veszítettük. Igaz 9-3-ra elléptünk és már hat góllal vezettünk, viszont ezután három gólt is szerzett ellenfelünk, még az utolsó másodpercben is betalált. Az utolsó negyed előtt 9-6-ra vezettünk.

Az utolsó negyed elején emberelőnybe kerültünk, viszont ez megjátszani nem tudtunk, mivel egyik játékosunkat brutalitásért kiállították 4 percre. Előnyből egyből négy perces hátrányba kerültünk, ennek ellenére labdát is szereztünk és jött egy gól. Nem álltunk le és hátrányból három gólt is szereztünk, így már 12-6-ra vezettünk. A negyed utolsó percében még két góllal növeltük az előnyt, így 5-0-ás utolsó negyeddel végül 14-6-ra nyertünk.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Három szakaszra kell osztanunk a mérkőzést. Az első két és fél negyedben közepes játékkal, közepes tempóban megnyugtató előnyre tettünk szert. A harmadik negyednek második felében volt sajnos egy rövidzárlat ahol a honvéd 9-6-ra fel tudott zárkózni. Ezt követően egy kapu előtti dulakodás során emberelőnyben támadva négyperces hátrányba került a csapatunk és innentől kezdve teljesen új mérkőzés kezdődött. Hatalmasat küzdve kapott gól nélkül hoztuk le a 4 percet, ráadásul elől képesek voltunk gólokat lőni. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és különösen az utolsó percek játékához!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem