image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szerencsésen győzni tudtunk

2004-es kettes csapatunk az OSC kettes csapata ellen játszott. Végig nagyon szoros volt a mérkőzés, de a végén megszerezve a vezetést, egy góllal 7-6-ra nyerni tudtunk.

 

Az első negyedben nem sikerült gólt szereznie egyik csapatnak sem. Kétszer hátrányban kellett védekeznünk, de mindkétszer sikerült kivédekeznünk. Helyzetünk is csak kettő volt az első negyedben, végül 0-0 állt az eredményjelzőn.

A második negyedben összeszedtük magunkat és már az első támadásból gólt szereztünk. Egy hátrányt kivédekezve újra támadhattunk és egy újabb gól következett. A negyed közepén végül egy megúszásgóllal 3-0-ra vezettünk. A negyed második felében megváltozott a játék képe. Kétszer kerültünk hátrányba és gólt is kaptunk. A negyed végén még egy kiállítást harcoltunk ki, de a támadásnak a játékvezető vetett véget egy kontrával. A mérkőzés felénél 3-3-as döntetlennel álltunk.

A folytatásban, ahogy vezetést szereztünk egyből egyenlített ellenfelünk. Ez végig így ment az első percekben. 5-5 állt az eredményjelzőn, ami a harmadik negyed végéig kitartott.

A végjáték nem kezdődött jól. A mérkőzésen először megszerezte a vezetést az OSC. A következő támadásban emberelőnybe kerültünk, amit higgadtan megjátszva egy óriási góllal sikerült befejeznünk, ezzel az állás 6-6. Percekig gól nélkül küzdöttünk és egy hátrányt is kivédekeztünk. Már két percen belül voltunk, amikor sikerült a kapu elé törni és centerünk megszerezte hetedik gólunk, amivel 7-6-ra vezettünk. Az utolsó percben egy jól időzített labdaszerzéssel mehettünk előre. Beadtuk centerbe a labdát és egy újabb emberelőnyt játszhattunk meg. Végig támadhattuk volna a negyedet, de 15 másodperccel a vége előtt előttük a labdát és a visszaúszás után egy büntetőt ítéltek ellenünk, de szerencsére kimaradt, így a végeredmény 7-6.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Az első negyed után úgy éreztem beindultunk és elkezdtük a játékunkat játszani, de ez csak pár percig tartott, de ekkor 3-0-ra el is léptünk. Ezután a mérkőzés utolsó percéig rengeteget hibáztunk, rengeteg egyéni hibával játszottunk. A végén nagy szerencsénk volt, hogy három ponttal mehettünk haza..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem