image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Rangadó a 2004-es Bajnokságban

Az UVSE ellen játszottunk rangadót a 2004-es Bajnokságban. Egyes csapatunk jó kezdéssel a félidőben 6-3-as vezetéssel, végül 13-12-re nyerte meg a mérkőzést.

 

A vezetést az UVSE szerezte meg, de egyből egy előnyből egyenlítettünk. Nemsoká már a vezetést is megszereztük. Ekkor még sikerült kiegyenlíteniük, de két góllal válaszoltunk rá, így 4-2-es első negyedet zártunk.

A folytatásban is működött a játékunk, három gólra nőtt az előnyünk. A negyed második felében jött a következő gól, amivel már 6-2-re vezettünk. Nem sikerült megtartani a félidőre a négy gólt, 4 másodperccel a negyed vége előtt emberelőnyből szerzett gólt az UVSE.

Gólokban gazdag harmadik negyed előtt álltunk. Az egész negyedben tartottuk magunkat és a kétgólos különbség megvolt végig. A negyed felénél volt egyedül, hogy 7-6-ra feljött ellenfelünk, de a negyedet 10-8-as vezetéssel zártuk.

A negyedik negyedben új mérkőzés kezdődött, hiszen két perc alatt kiegyenlített az UVSE, az állás 10-10. Vezetést szereztünk, de kiegyenlítettek, majd ez újra megtörtént, mikor büntetőből gólt szereztünk. Ezután az UVSE is büntetőt lőhetett, így az állás 12-12. Az utolsó percen belül emberelőnybe kerültünk és időt kértünk. Az időkérés után megjátszottuk az előnyt, amit gólra is váltottunk. Ez volt a győztes gólunk, így 13-12-es győzelmet arattunk a rangadón.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok mind a két csapatnak! Izgalmas látványos mérkőzést játszottak. Nagyon örülök annak, hogy végre úgy kezdtük el a mérkőzést, ahogy ezt mindig próbáljuk megcsinálni, nem görcsöltünk, nem pörögtünk túl, csak tettük a dolgunkat! A mérkőzés vége felé a fáradtságból adódóan jöttek hibák, de ez ilyenkor természetes és igazából nem is az eredmény az aminek örülhetünk, hanem az egyéni teljesítmények és a csapatjátéknak! Gratulálok még egyszer a gyerekeknek, dolgozunk tovább."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem