image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Vereség a vasas ellen

2004-es kettes csapatunk a Vasas ellen játszott szombaton, ahol végig szoros mérkőzésen végül 5-4-es vereséget szenvedett.

 

Nem volt túl fényes a kezdés, több emberelőnyt is elhibáztunk. Nem voltak jók a befejezéseink, de védekezésben még helyt álltunk. A negyed végén végre sikerült egy emberelőnyt értékesítenünk, amivel 1-0-ás vezetést szereztünk.

A második negyedet a Vasas kezdte egy emberelőnnyel. Ezt sikerült kivédekeznünk viszont a következő támadásukban egy büntetőhöz jutottak, amivel egyenlíteni tudtak. Újabb hátrányba kerültünk és ezt már nem sikerült kivédekeznünk, így a vezetést is megszerezték. Egyből a következő támadásból sikerült egyenlítenünk egy szép akciógóllal. Újra hátrányban támadtunk, amit sikeresen elhárítottunk. A negyed végén még egy előnyt játszhattunk, amit be is lőttünk és ezzel a félidőben 3-2-re vezettünk.

A folytatásban két kiállítást harcoltunk ki, de nem sikerült belőni egyiket sem. Ezután a hibáinkat kihasználva a Vasas került emberelőnybe és időt is kértek. Az időkérés után meglepetés szerűen egyből ellőtték a labdát és gól is született belőle. Máris emberelőnybe kerültünk és gyönyörűen kijátszva az emberelőnyt a kapufás emberünkre gólt szereztünk. Ezzel újra nálunk volt az előny, de egy újra hátrányba kerültünk, de ezt sem sikerült kivédekezni. Egy ziccert hibáztunk el a negyed végén, így az utolsó negyed előtt 4-4-es döntetlennel álltunk.

Az utolsó negyedben rengeteg helyzetet kihagytunk és végig döntetlen volt az eredmény. Két óriási helyzetünk is volt, ami a kapufa éléről pattant ki. Hátrányba kerültünk, de sikerült kivédekeznünk. Az utolsó percen belül voltunk már, amikor a Vasas támadott és gólt is szerzett, ezzel 5-4-es eredménnyel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Nem éreztem a csapatomon a győzni akarást. Lélektelenül, betojva játszottunk végig. Aki helyzetbe került, tanácstalanul remegő kézzel lőtte el a labdát természetesen mellé vagy a blokkba. A védekezésünk helyén volt és jól működött, ezt az 5 kapott gól mutatja. Sajnos a négy lőtt góllal nem lehet meccset nyerni! Megyünk tovább, még három mérkőzésünk van, amiből hármat kell megnyernünk, ha megakarjuk nyerni az alsóházat."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem