image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

UVSE elleni győzelem

Győzött 2004-es második csapatunk az UVSE második csapata ellen. Jó kezdés után 3-0-ás előnyt szerezve, végig kézben tartva a mérkőzést 12-6-os győzelmet arattunk.

 

Az első támadásunkból gólt szereztünk, ami lendületet adott a folytatásban. Egy büntetőt harcoltunk ki a negyed felénél, belőttük és ezzel már 2-0-ra vezettünk. Eredményes centerjátékunk a negyed végén is egy büntetőt eredményezett, ezt belőve már 3-0-ra vezettünk. Ez lett az első negyed végeredménye is. Lehetett volna több is a különbség, de több helyzetet is elhibáztunk.

A következő negyedben is elhoztuk a labdát és egyből gólt is szereztünk, ezzel már a negyedik gólunkat jegyezve. A következő támadásban sikerült először bevennie kapunkat az UVSE-nek. Emberhátrányban védekeztünk, de sikertelenül, így 4-1-re módosult az eredmény. Sajnos a következő gólt is az UVSE szerezte, de a negyed végén még egyszer eredményesek voltunk. A mérkőzés felénél 5-2-re vezettünk.

A harmadik negyed elején kicsit leengedett a csapatunk, büntető hibával kezdtünk. Belőtte ellenfelünk és már csak két gól volt közte. Emberelőnyben támadhattunk, de sajnos elveszítettük a labdát és még ki is állították játékosunkat, de ezt még kivédekeztük. A negyed második felében újra az UVSE volt eredményes és 5-4-re zárkózott fel. Kicsit összeszedtük magunkat és zsinórban három gólt is szereztünk, így 8-4-re vezettünk az utolsó negyed előtt.

Az utolsó negyedben már biztosnak tűnt a győzelem, de nem álltunk meg. Igaz az UVSE szerezte az első gólt, de utána négyszer mi következtünk. 12-5-re vezettünk az utolsó percben a mérkőzésen a legnagyobb különbséggel. Az ellenfelünk zárta a mérkőzést, így végül 12-6-os győzelmet arattunk.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Az elején sikerült megcsinálnunk, amit kértem, de így is sok helyzetet kihagytunk. A harmadik negyedben volt egy kis kimaradás és magunkra engedtük az ellenfelet, de a végén sikerült rendezni sorainkat és nagy különbséggel tudtunk nyerni. Ezen javítanunk kell, mert két hét múlva a legnehezebb meccsünk következik, ahol nem hibázhatunk ennyit."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem