image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Remek kezdés, elsöprő győzelem

A 2004-es egyes csapatunk a BVSC ellen játszott. Már az első negyedben eldöntöttük a mérkőzést, 5-0-ás vezetést szerezve. Onnantól már csak tartottuk a különbséget, végül 13-7-re nyertünk.

 

Haraptunk az elejétől kezdve és eredményesen játszottunk. Még csak három perc telt el, de már 3-0-ra vezettünk. A negyed második felében még két gólt sikerült szereznünk, így 5-0-ra nyertük az első negyedet, ezzel megalapozva győzelmünk.

A második negyedben már kaptunk egy gólt, de utána még kettőt is szereztünk és már hat góllal 7-1-re vezettünk. Hátul nem volt olyan stabil a védekezésünk és több gólt is kaptunk. Egy góllal még így is megnyertük a negyedet és már 10-4-re vezettünk.

A harmadik és negyedik negyed nem hozott változást. Mindkét negyed döntetlennel ért véget, 1-1 majd 2-2 volt a negyedet eredménye, így a mérkőzést 13-7-re nyertük meg.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak. Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést. Hibátlanul megcsinálták a fiúk, amit megbeszéltünk. A védekezés szinte a teljes mérkőzés alatt jól működött. A mérkőzés végére kissé elfáradtunk. Nem dőlünk hátra, dolgozunk tovább. Nehéz hetek állnak még előttünk. Külön öröm, hogy egy nagyon egységes ellenfelet vertünk meg!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem