image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Duplán az első helyen

A 2004-es bajnokságban egyes csapatunk bajnoki címe után kettes csapatunk a mai győzelmével az alsóház első helyét szerezte meg, 5-4-re győztük le a Fradi második csapatát.

 

A jó kezdés ellenére szorossá vált a mérkőzés és csak egy góllal sikerült nyernünk. Az első negyedben egy büntető, majd egy emberelőny értékesítése után már 2-0-ra vezettünk. Egy hiba a negyed végén és büntetőt ítéltek ellenünk, amit belőttek, így az első negyed végeredménye 2-1 a javunkra.

A folytatásban nem sikerült hamar gólt szereznünk, egy emberelőnyt hibáztunk el, de nem sokkal utána még egyszer próbálkozhattunk és nem hibáztuk el. Ezzel 3-1-es vezetést szereztünk. A hibáinkat kihasználva újabb gólt szerzett ellenfelünk, így a félidőben 3-2-es eredménnyel álltunk.

A harmadik negyedben kevés helyzet volt és egyik sem lett gól. Végig labdaszerzések akasztották meg a támadásokat mindkét oldalon.

Az utolsó negyedben már az első támadásból egyenlített a Fradi, majd sikerült a vezetést is megszerezniük. Amint már megtudtuk, soha nem adjuk fel, egy gól az nem hátrány. Emberelőnyhöz jutottunk, de a megjátszás nem volt tökéletes. A labda a kapufáról pattant vissza, de még sikerült a kapuba juttatnunk. Mikor már az utolsó percen belül voltunk kapusunk labdát szerzett és az utolsó támadásunkba kezdtünk. Kapura törtünk a labdával és jött is a kiállítás. Az előnyt a legjobb helyzetig játszottuk ki és a kapufás emberünk a kapuba vágta a labdát. Még volt egy támadásra idő, de jól védekeztünk és labdát is szereztünk, így a mérkőzést 5-4-re nyertük meg.

Ezzel a győzelemmel az alsóház első helyét szereztük meg, így a bajnokság végén az alsó és felsőház első helyén is egyesületünk áll.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Jól kezdtük a meccset, a vezetést meg is szereztük. Ezután nem tudom mi történt, de a helyzeteink nagy részét kihagytuk és a vezetést is átvette a Fradi. A küzdés és győzni akarás újra nagy erőt adott és sikerült kiegyenlíteni és a vezetést is megszerezni. Újabb nagy győzelmet arattunk és elértük célunk az alsóház győzelmét. Gratulálok a csapatomnak a mai győzelemhez, az éves munkához és az első helyhez is. Nekem ez felért egy bajnoki címmel. Sikeres évet zártunk, még egyszer gratulálok a csapatnak, mindenki kivette részét a sikerből."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem