image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Győzelem az ASI-Vasas ellen

A 2005-ös csapatunk négygólos győzelmet aratott az ASI-Vasas ellen. Szoros volt a mérkőzés, az első felében még az Asi irányított, de fordítani tudtunk.

 

Az első negyedben fej-fej mellett haladtunk. Az Asi egy emberelőnyből szerezte meg az első gólt, ezzel megszerezve a vezetést. Erre mi is egy emberelőnnyel válaszoltunk, ezzel 1-1 volt az állás. Újra és újra az Asi szerzett vezetést és mi egyenlítettünk, de a negyed végéig már nem sikerült az egyenlítés, kapusunk még egy büntetőt is hárított. Az első negyed 3-2-es Asi vezetéssel zárult.

A második negyedben egyből egyenlítettünk, ezután pár percig mindössze egy kapura lövés volt, majd egy büntető és akció gól után már kétgólos volt a hátrányunk. A negyed második felében összeszedtük magunkat és sikerült egyenlítenünk, az eredmény 5-5 a félidőben.

A harmadik negyed első felében nem esett gól, majd beindult a csapat és két emberelőnyt kihasználva már 7-5-re vezettünk. Az utolsó negyed előtt még eggyel nőtt az előnyünk, így 8-5-ös vezetéssel kezdhettük az utolsó játékrészt.

Az utolsó negyedet az Asi kezdte góllal, de csak a negyed feléhez közeledve. Még két és fél perc volt hátra, mikor gólt szereztünk emberelőnyből, majd egy labdaszerzés után megismételtük és 10-6-os vezetést szereztünk. Az utolsó percben még két büntetőt szerzett az ellenfél, de ezt kapusunk itt is hárítani tudta, a mérkőzésen hármat is.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Megilletődve kezdtük a mérkőzést, de miután az önbizalmunk kezdett megjönni, a játékunk is egyre jobb lett! Remek kapusteljesítménnyel és kiváló védekezéssel sikerült megfordítanunk a mérkőzést! A legjobban annak örültem, hogy a mérkőzés második felében mind támadásban, mind védekezésben igazi CSAPATként küzdöttünk! Sokat kell még fejlődnünk, amihez sokat kell dolgoznunk, de ezután a mérkőzés után azt gondolom, hogy ráléptünk arra az útra, amit követnünk kell! Minden játékosomnak ÓRIÁSI GRATULA! Legjobb a KSI :)"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem