image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Győzelem a rangadón

Szoros mérkőzésen győzött 2005-ös csapatunk a Fradi elleni rangadón. Végig döntetlen közeli eredmény volt, a harmadik negyed végéig a vezetést mindig a Fradi szerezte meg. Az utolsó negyedben fordítottunk és egy góllal 7-6-ra nyertük meg a rangadót.

Sokáig gól nélkül folyt a mérkőzés, amit a Fradi tört meg az első negyed végén egy büntetővel. A második negyedben már az első percben egyenlítettünk, de egy megúszásgól után újra a Fradinál volt az előny. Nemsokkal utána újra egyenlítettünk, ezzel a félidőben 2-2 volt az állás.

A harmadik negyedben megszaporodtak a gólok és felváltva lőtték a csapatok. Mindig a Fradi szerzett vezetést és mi egyenlítettünk. A negyed végén 6-5-re vezetett ellenfelünk, de a küzdés és győzni akarás bennünk nagyobb volt.

Az utolsó negyedben nem bírtak egymással a csapatok és nehezen született meg az első gól a negyedben. Két perccel a vége előtt egy büntetővel sikerült egyenlítenünk. Ezután a következő védekezésben labdát szereztünk és sprinteltünk előre. Jól sikerült támadás eredménye a győztes gólunkat hozta másfél perccel a vége előtt. Kapusunk labdát szerzett egy perccel a vége előtt. A végén még egy kihagyott lövés után nálunk maradt a labda és végig játszottuk a támadást, ezzel a Fradinak már nem maradt idő támadni, így a végeredmény maradt a 7-6-os győzelmünk.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:

”Az eddigi mérkőzéseket látva a bajnokságban, nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei! DE! A CSAPATOM ma fantasztikus teljesítményt nyújtott! Mindenki kihozta magából a maximumot, és ez meghozta az eredményt! Nagyon büszke vagyok az ÖSSZES játékosomra! Köszönöm ezt a fantasztikus élményt mindenkinek! Külön köszönöm a szülőknek, akik az egész meccs alatt hittek bennünk és szuper hangulatot teremtve belehajszoltak minket a győzelembe! LEGJOBB A KSI!💛💙💛💙”

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem