image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

BVSC elleni rangadó

A 2005-ös csapatunk a BVSC ellen játszott rangadón remek játékkal többször vezetni is tudott, de a végén nem volt szerencsénk és 8-7 lett a vége.

 

A mérkőzés úgy indult, hogy a BVSC simán több góllal nyeri a mérkőzést, hiszen az első két támadásából gólt szerzett és 2-0-ás vezetést szerzett. Ezt viszont megcáfoltuk és egy gólra feljöttünk, 2-1-el végződött az első negyed. Döntetlen is lehetett volna, de sajnos büntetőt hibáztunk a végén.

A második negyedben ellenfelünk jutott büntetőhöz és értékesítette is, de ez nem szegte kedvünk és mentünk előre. Meg is lett az eredménye és egy gólunk következett és jó védekezések is még hátrányban is. Egy emberelőnyt szereztünk és meg is játszottuk, ezzel 3-3. A negyedben még 1-1 gól született és 4-4-el fordultunk a mérkőzés második felére.

A harmadik negyedben nem sikerült mindössze csak egyszer bevenni a kaput, de szerencsére nekünk. Egy nullra nyertük a negyedet és ezzel 5-4-re a vezetést is megszereztük.

Az utolsó negyed elég fordulatos volt. Egy akciógóllal kezdtünk és 6-4-re vezettünk már. Sajnos sikerült ezután kiegyenlítenie a BVSC-nek, de ez sem a vége volt. Újabb előny következett és be is lőttük, ezzel megint nálunk a vezetés, 7-6. Nagyon kivett belőlünk ez a folyamatos rohanás és nem bírtuk tartani és egyenlített ellenfelünk. Egy perccel a vége előtt még egy gólt szerzett a BVSC és ezzel megszerezte a vezetést. Még egy lehetőségünk volt. A következő támadásban egy emberelőnyt harcoltunk ki, de sajnos lövésig nem jutottunk el, így maradt a 8-7-es végeredmény.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Rangadó volt a javából, mi a végén többet hibáztunk! De ami fontos, amiket tanulunk és gyakorlunk edzésen az sokszor visszaköszön a mérkőzésen! Ma nem nyertünk, ismét tanultunk! Gratulálok a BVSC-nek! Legjobb a KSI!💙💛"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem