image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szoros mérkőzésen döntetlen végeredmény

A 2005-ös csapatunk szoros mérkőzésen van túl az OSC VSE csapata ellen. Végig kiegyenlített volt a küzdelem, fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a végén 7-7-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Megbeszélés a mérkőzés közben

A vezetést először mi szereztük meg a negyed második felében. Ez nem tartott sokáig, mivel a következő támadásukban a egy büntetőhöz jutott ellenfelünk, amivel egyenlítettek is. Ezzel 1-1-es első negyeddel kezdtük a mérkőzést.

A második negyedben egy újabb büntetőhöz jutott az OSC, amivel már a vezetést szerezték meg. A következő támadásunkban mi is kaptunk egy büntetőt, de sajnos kivédte az ellenfél kapusa. Nemsokkal utána egy Centergóllal sikerült kiegyenlítenünk. Egy időkérés utáni emberelőnyt sikerült értékesítenie ellenfelünknek, így az előny újra náluk volt. Még tudtunk egyenlíteni, de egyből utána egy emberfórt lőttek be, amivel a félidőben 4-3-as vezetést szereztek.

A harmadik negyedben fordult a kocka és kiegyenlítettünk és a vezetést is átvettük. Sajnos egy labdaszerzés után sikerült lefordulniuk rólunk és egy megúszásgóllal újra döntetlen az állás, 5-5. Ezután még sikerült újra vezetést szereznünk, de a negyed végére kiegyenlítettek, ezzel 6-6-os eredménnyel vártuk az utolsó negyedet.

Az utolsó negyedben nem sikerült egyik csapatnak sem a gólszerzés, a negyed közepén még egy büntetőt is hibáztunk, ez már a második volt a mérkőzésen. Közelítettünk az utolsó perchez, amikor az OSC egy büntetőt kapott, ezzel megszerezte a vezetést. Egy percen belül voltunk, a következő támadásban kimaradt a helyzetünk. Hamar sikerült labdát szereznünk és be is adtuk a centerünknek a labdát, aki egyből akciózott, de a kapus állt a labda útjában. 33 másodperc volt még a mérkőzésből és az OSC időt kért. Labdát kellett szereznünk, hogy tudjunk támadni a döntetlenért. Misky már a mérkőzésen rengeteg labdát szerzett, de még most is sikerült elszednie ellenfelétől. Centerünk beindult és kapura tört, de ebben megakadályozták, így egy büntetőt lőhettünk. Igaz kettőt már kihagytunk a mérkőzésen, de most nem hibázhattunk. Sikerült belőni és ezzel 7-7-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Szoros mérkőzésen igazságos eredmény született! Fegyelmezetten, jól játszottunk, de helyzeteinket sorra kihagytuk! Gratulálok mind a két csapatnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem