image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2005-ös csapatunk az ASI-Vasas ellen

2005-ös csapatunk jó kezdés után végig vezetve győzte le az ASI-Vasas csapatát. Végig vezetve 16-9-es győzelmet arattunk.

Jól kezdtünk, már az elején sikerült vezetést szereznünk. Pár perc után már 2-0ra vezettünk. Ezután egy büntetőhöz jutottunk, amit gólra is váltottunk. Jól ment a védekezés, így 4-0-ig mentünk kapott gól nélkül. A negyed végén még szépíteni tudott az ASI.

A második negyedben ellenfelünk kezdett góllal, így a különbség már csak két gól volt. A következő támadásból újra gólt szereztünk és nemsokkal utána jött a következő, ezzel már négy góllal vezettünk. Két emberelőny következett, amit mindkét csapat gólra váltott, így a félidőben 7-3-as vezetéssel álltunk.

Az első támadást az ASI vezette, ahol hátrányba kerültünk. Ezt jól használták ki és 7-4-re módosult az eredmény. A következő támadásban egyből válaszoltunk egy akciógóllal. Igaz, hogy egy emberelőnyt hibáztunk el, de nemsokkal utána újabb gólt szereztünk, amivel már 9-4-re vezettünk. Ezután kétszer is hátrányba kellett védekeznünk, de mindkétszer sikerült kivédekezni, majd mi játszhattunk emberelőnyben. Ezt belőttük, így már hat góllal 10-4-re vezettünk. A negyedet az ASI góllal zártuk, így az utolsó negyed előtt 10-5 volt a végeredmény.

Az utolsó negyedben már kevésbé voltunk figyelmesek a védekezésben, viszont a támadásban hoztuk a maximumot. Újabb ASI-s gól következett ami után egy büntető majd egy emberelőnyt is gólra váltottunk, így már hat góllal vezettünk 12-6-ra. A negyed végéig szinte minden támadásból gól született, még az utolsó másodpercben is lőtt egy gólt az ASI, de a győzelem a miénk volt. A mérkőzés végén 16-9-es eredmény állt az eredményjelzőn.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Végig összeszedett, fegyelmezett csapatjátékkal sikerült nyerni! Többen kiváló teljesítményt nyújtottak! Gratulálok a csapatomnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem