image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Legyőztük a Kecskemétet 2005-ben

Jó kezdéssel, két negyeden keresztül remek játékkal végül 14-8-ra nyertünk a 2005-ös bajnokságban a Kecskemét csapata ellen.

A Kecskemét megszerezte a vezetést egy büntetővel, de már a következő támadásban egyenlítettünk is. A folytatás viszont nekünk kedvezett, szinte minden támadásunk góllal végződött és 6-1-es vezetést szereztünk.

A második negyedben nem álltunk meg és meneteltünk előre. Egészen a negyed végéig sikerült egy gólon tartanunk ellenfelünk. Eközben öt gólt szereztünk zsinórban, így 11-1-re vezettünk már. Az utolsó támadásban még szépíteni tudtak, így a mérkőzés felénél 11-2-re vezettünk.

A folytatásban mintha egy másik mérkőzésre kerültünk volna. A harmadik negyedben mindössze egy gól született és azt is a Kecskemét szerezte. Ez nem volt gond, hiszen még így is 8 góllal 11-3-ra vezettünk.

Az utolsó negyedben ellenfelünk teljesen átvette az irányítást és a negyedet is megnyerte. A negyed végeredménye 5-3 lett, így a győzelmünk nem volt veszélyben. A végeredmény 14-8 lett.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Az első két negyedben fantasztikus játékot produkáltunk! Utána sajnos belealudtunk a meccsbe! Meg kell még tanulnunk, hogy négy negyedig tudjunk koncentrálni és pörögni! Mindenesetre gratulálok a csapatomnak! Kellemes Húsvéti Ünnepet!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem