image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

UVSE rangadó

A 2005-ös Bajnokságban az UVSE elleni rangadón 10-9-es győzelmet aratott csapatunk. A harmadik negyedben már 8-3-ra is vezettünk, végül csak egygólos győzelmet értünk el.

 

Az első nagyobb esemény egy büntető volt, amit az UVSE lőhetett, de ezt kapusunk remekül hárította. Ezután sikerült vezetést szereznünk, viszont a negyed végén sikerült egyenlíteniük és az utolsó támadásukban még a vezetést is megszerezték, így 2-1-es hátránnyal zártuk az első negyedet.

A legjobb negyedünk következett, ahol az elején még kétgólosra nőtt a hátrányunk. Sikerült erőre kapnunk és négy gól jött egymás után, amivel egyenlítettünk és a negyed végére 5-3-as vezetést szereztünk.

Góllal kezdtük a következő negyedet, majd a felénél egy büntetőhöz jutottunk, amivel élni tudtunk. Egy emberelőny után még egy góllal növeltük előnyünk, így már 8-3-ra vezettünk. Ezután három támadásból három gólt is szerzett az UVSE, így sikerült újra két gólra feljönniük, ami a negyed végéig megmaradt. Az utolsó negyedet 9-7-es vezetéssel kezdtük.

Az utolsó negyed első felében egy hátrányt sikerült kivédekeznünk és egy ziccert is kivédett kapusunk. Ezután már nem volt szerencsénk, elől voltak hibák, amit az UVSE meg is büntetett és a két gólos előnyünket lefaragva 9-9-re hozta vissza a mérkőzést. Egyből egy emberelőnyt játszhattunk a következő támadásban, de sajnos a labda útját a kapus keresztezte, így ez a helyzet kimaradt. Az utolsó támadás következett a mérkőzésen, ahol emberelőnybe kerültünk. Már éppen kiegészült volna ellenfelünk mikor még emberelőnyből sikerült megszereznünk a győztes gólt, így 10-9-es győzelmet arattunk nagy riválisunk ellen.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Csodás csapatmunkával, több kiváló egyéni teljesítménnyel nyertünk rangadót! Amit meg kell tanulnunk, csak úgy mint az előző meccsen, hogy négy negyedig kell tudni koncentrálni, nem lehetnek hullámvölgyek a játékunkban! Remélem most már tényleg elhiszik a fiúk, bárki ellen nyerhetünk! Ahogy Jani bácsi szokta mondani: Good Job!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem