image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Fradi ellen a 2005-ös csapatunk

Sajnos rossz kezdés után már nehéz volt felzárkózni, nem tudtunk elég gólt szerezni és hátul is kaptuk a gólokat. Végül 12-4-re győzött a Fradi.

 

Az első negyedben nem sikerült elkapnunk a fonalat és ezt kihasználta ellenfelünk. A negyed feléig tartottuk magunkat és csak 1-0 volt a hátrány, de egy büntető után még kétszer voltak eredményesek és 4-0-al zártuk a negyedet.

Egy emberelőnyhöz jutottunk és sikerült is belőni. Sajnos a következő gólunk előtt még egy előnyt értékesített a Fradi, amivel már 5-1-re vezettek. Jött még egy gólunk, de a negyed végéig még két előnyt is belőttek, amivel már öt góllal 7-2-re vezettek.

A harmadik negyedben is csak egy gólt sikerült szereznünk, amivel nehéz volt visszajönni a meccsbe, főleg, hogy két gólt is lőttek, így az utolsó negyed előtt már 9-3 volt az eredmény. A végén még három góllal kezdtek, így 12-3-ra módosult az eredmény. A mérkőzés mi zártuk, egy előnyt lőttünk be, amivel 12-4-es eredménnyel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Gratulálok a Fradinak, nagyon jól játszottak! Mi sajnos gyenge napot fogtunk ki, a megbeszélt taktikánkat nem tudtuk játszani! Ha csapatunk nyerni akar, akkor minden játékosomnak maradéktalanul be kell tartani a megbeszélteket és tudásunk legjavát kell nyújtanunk! Ma ez nem sikerült! Előre kell néznünk, tanulva a hibákból a következő feladatainkra koncentrálva!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem