image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Nagyot küzdöttünk

A 2005-ös csapatunk nagy csatában egy góllal maradt alul a BVSC elleni Budapest bajnoki fordulóban. Az első negyedben háromgólos hátrányból jöttünk vissza, de már nem sikerült egyenlítenünk. Végül 12-11-re nyert a BVSC.

 

Nem volt fényes a kezdés, sajnos nem sikerült felpörögnünk az elején, így nem sikerült betartani a játékunkat. Vezetést szerzett a BVSC, de ekkor még sikerült kiegyenlíteni. Sajnos figyelmetlenek voltunk védekezésben és zsinórban három gólt kaptunk, így az első negyed 4-1-es eredménnyel ért véget.

A második negyedben kezdett kibontakozni a játékunk és jöttek a góljaink. A védekezésben jobban kellett volna koncentrálnunk, ebben a negyedben is sok gólt kaptunk, de egy gólt sikerült lefaragnunk a hátrányból és 7-5-ös eredménnyel fordultunk a felénél.

A folytatásban hasonló volt a játék képe az előző negyedhez, szinte felváltva jöttek a gólok egyik és másik oldalon is. Két perccel a negyed vége előtt 10-7-re vezetett a BVSC, majd ezután kétszer is megakadályozták akciónkat a kapu előtt, amiért büntetőt lőhettünk. Mindkétszer gólra váltottuk, így az utolsó negyed előtt 10-9-re jöttünk fel.

Sajnos már a legelején hátrányba kerültünk és nem sikerült kivédekeznünk, így 11-9-re módosult az eredmény. Ezután egy büntetőt sikerült elhárítanunk, kapusunk remek védésével megmentett bennünket a háromgólos hátránytól. Háromszor volt lehetőségünk előnyben játszani, de kétszer is a kapus állta útját a labdának, egyszer pedig elveszítettük a labdát. Sajnos ez nem maradhatott büntetlenül, előnybe került a BVSC és ki is használta, így már 12-9-re vezetett. Egy percen belül voltunk és két előnyre volt még idő. Mindkettőt belőttük, de sajnos már több támadásra nem volt időnk, így 12-11-re a BVSC nyert.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Sajnos az első negyedben önbizalom nélkül sok rossz passzt adva játszottunk, utána megnyugodtunk és elkezdtük játszani amit megbeszéltünk! Ekkor is voltak hibák, de nagy szívvel játszottunk! Kár az első negyedért... Gratulálok a BVSC-nek!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem