image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Egy vereség, egy győzelem

A 2006-oknál is két csapatot indítottunk a bajnokságban. Szombaton 13 órától a kettes csapat az AVUS ellen, az egyes csapat 15 órától a Pécs ellen játszott.

 

Az egyes csapatunk a Pécs ellen játszott, akikkel egy felkészülési tornán döntetlent játszottunk, majd büntetők után lett miénk a győzelem. Most másképp volt, nem hagytuk kicsúszni a kezeink alól a mérkőzést. Az első negyedben még szorosnak látszott, ők szereztek vezetést, de egyből egyenlíteni tudtunk.

A második negyedben viszont szárnyaltunk és jöttek a gólok, már 3-1-re vezettünk. Ekkor következett egy újabb pécsi gól, de ezt a negyedben még egy góllal büntettük, ezzel 4-2 volt az állás. A félidőben a félpályás dobásoknál is mi voltunk jobbak, így már háromgólos előnnyel indulhattunk a harmadik negyedre.

Be is kezdtünk egy góllal és már 6-2-es volt a vezetés. Még egy-egy gól született a negyedben, a negyedet 2-1-re nyertük és az utolsó negyed előtt 7-3-ra vezettünk. Az utolsó negyed első pár percében lőttük góljainkat, amivel már 9-3-ra vezettünk. Hat perccel a vége előtt egy pécsi találattal beállt a végeredmény, 9-4-es győzelmet arattunk az egyik legerősebb ellenfelünk ellen.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

Az kettes csapat egy focimeccshez hasonló eredményt ért el, 3-1-es vereséget szenvedtünk a Szombathely ellen. Nem sikerült jól a kezdés és az egész meccsen nem sikerültek a támadások. Az első negyedben két gólt is kaptunk a háromból. A második negyed elején már be is lőtték a harmadikat, ezzel 3-0 volt az állás.

Innentől nem esett gól a negyedik negyed végéig, pedig két büntető is volt, az első a Szombathely javára, amit védett a kapusunk, majd pár perccel később mi is oda állhattunk a büntetőhöz, de az ő kapusuk is védett. Két perccel a vége előtt sikerült betalálnunk, ezzel megszerezve egyetlen gólunk a mérkőzésen. A végeredmény 1-3 a Szombathely javára.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem