image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Gólszegény döntetlen

A 2006-os egyes csapatunk 3-3-as döntetlen játszott a Honvéd ellen. Három negyedben nem tudtunk gólt szerezni, az összes gólunkat a másodikban lőttük.

Az első negyedben úgy tűnt, hogy nem lesz gól, több kiállítás is volt, de az előnyt egyik csapat sem tudta kihasználni. Mi még egy büntetőt is kihagytunk, majd mikor a Honvéd kapott büntetőt nem hibázta el és 1-0-ás vezetést szerzett.

Most következett a mi negyedünk, ahol a negyed elején szereztünk egy gólt, majd perceken keresztül még kapura lővésig sem jutottak a csapatok. Ezután jöttek az emberelőnyök, amit egyik csapat sem tudott kihasználni. A negyed végén két gólt is szereztünk, viszont a félpályás dobásokat 5-4 arányban elveszítettük, ezzel a félidőben 3-2-es vezetéssel álltunk.

A harmadik negyed mondhatni egy uszóversenynek felelt meg, szinte meg se álltak a csapatok. A negyed gól nélkül ért véget, így az eredmény változatlan.

A végjátékban már az elején 3-3-ra állíottta be az eredményt a Honvéd, ezután több emberelőny is kimaradt és még egy cserés kiállítás is volt a Honvédnál. Egy perccel a vége előtt a kezünkbe volt a győzelem, egy bünetőhöz jutottunk, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel, így a végeredmény 3-3 lett.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Pontatlanul sok hibával játszottunk és bár küzdöttünk és nagy szívvel próbáltunk az utolsó pillanatig nyerni ezúttal elmaradtak a kimagasló teljesítmények is."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem