image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Négy góllal voltunk jobbak

A 2006-os bajnokságban a kettes csapatunk a Dunaújváros ellen játszott, akiket négy góllal sikerült legyőzniük.

 

Megszereztük a vezetést már az elején, de még egy büntetővel kitudott egyenlíteni a Dunaújváros. A negyed végére viszont már újra mi vezettünk, innentől már az egész meccsen. 

A második negyedben sikerült már két góllal is vezetnünk, de a negyed végén csak egy gólos volt a különbség. A félpályás dobásoknál mi voltunk a jobbak, ezért egy góllal lettünk gazdagabbak, ezzel a felénél már 4-2-re vezettünk.

A mérkőzés második felében már teljesen miénk volt az irányítás és a harmadik negyedben bebiztosítottuk a győzelmet, 6-3-ra vezettünk.

Az utolsó negyed elején még Mocsáry Dani megszerezte harmadik gólját ezzel csapatának hetedik gólját. A végéig már nem esett több gól, a végeredmény 7-3 a javunkra.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"A mérkőzés nagyon jó tempóban indult. Nagyon jól működött védekezés, sok labdaszerzés volt a mérkőzésen és emellett nagyon határozottan léptek labdás emberekre a gyerekek. A támadásokban sikerült sok helyzetet kidolgozni, viszont a helyzetek kihasználásán még javítani kell. Összességében megérdemelt győzelmet aratottunk"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem