image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Két győzelem két helyszínen

A 2006-os csapataink ma két helyen a Margitszigeten és a Szőnyi úton játszottak. Mindkét csapatunk győzelemmel térhetett haza.

Elsőként a kettes csapatunk szállt vízbe a Kistarcsa csapata ellen. Kiélezett mérkőzés volt az utolsó negyedig. Az első negyedben fej-fej mellett haladtunk előre, majd a második negyed végére sikerült 3-1-es vezetést szereznünk, de sajnos a nagyszünetre már csak egy góllal mentünk pihenni.

A harmadik negyedben bekeztünk és újra két gól volt az előny, de pár perc alatt sikerült egyenlítenie ellenfelünknek. Az utolsó támadásunkat góllal fejeztük be és az utolsó negyedet egy gólos vezetéssel kezdhettük.

Az utolsó negyedben nem volt egyszerű dolgunk, az első támadásukban egyből egy büntetővel kezdtek, amit be is lőttek, ezzel 5-5. Innentől viszont felkötöttük a nadrágot és egy perccel később újra mi vezettünk. Mi is szereztünk egy büntetőt és már két góllal vezettünk. Szerencsére az emberelőnyüket nem használták ki. Két perccel a vége előtt támadásunk gólra váltottuk, ezzel beállítva a 8-5-ös végeredményt.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Az egyes csapatunk a Kaposvár csapata ellen játszott, ahol az izgalmakat a második negyedben sikerült áthidalnunk. Az első játékrészben a vezetést mindig mi szereztük meg, de ellenfelünk kétszer is kiegyenlített, így 2-2-re álltunk.

A második negyedben viszont szányra kapott a csapat és jöttek a góljaink. A negyed elején megszereztük a vezetést, majd három perccel a mérkőzés fele előtt zsínórban négy gólt is szereztünk. A negyedet 5-0-ra nyertük, ezzel az eredmény már 7-2 volt a javunkra.

A mérkőzés második felében ide-oda pofozgattuk a labdát, hol lővés után cserélt gazdát a labda, hol egy labdaszerzéssel. Negyedenként mindössze egy-egy gól született. A harmadik negyed közepén megszereztük nyolcadik gólunkat, A Kaposvár pedig a negyedik negyedben a harmadik gólját. A mérkőzést a második negyedben eldöntve 8-3-ra nyertük meg.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem