image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Két mérkőzés a 2006-os csapatainkkal

Két csapatunk is indult a 2006-os bajnokságban. Tegnap az egyes csapat a Kanizsa ellen elsöprő győzelmet aratott, míg a kettes csapatunk kevés gólos mérkőzésen kikapott a Fehérvár csapata ellen.

Az egyes csapatunk 11 órakor kezdte a mérkőzést a Margitszigeten és már az elejétől kezdve nem volt kérdés a győzelem. Az első negyedben kétgólos vezetést szereztünk és a félidőig magasfokon pörögtünk és 6-2-es vezetéssel álltunk. A félidőben a félpályás dobásokat megnyerve a csapatunk kapott egy plusz gólt, így 7-2-vel kezdtük a következő negyedet.

Nem áltunk meg és a harmadik negyedben is mi irányítottunk. Már nyolc góllal 10-2-re vezettünk, ekkor sikerült ellenfelünknek is betalálnia kétszer is, ezzel az utolsó negyed előtt 11-4-re vezettünk. Az utolsó negyed a legjobb formánkat hozta, még egy utolsó hajrában 5-1-re nyertük a negyedet, így a meccset 16-5-re nyertük meg.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A kettes csapatunk 13 órakor játszott a BVSC uszodában. Szorosnak indult a mérkőzés, pár perccel a kezdés után egy büntetőhöz jutottunk és megszereztük a vezetést. Ezután kapusunk egy büntetőt védett, de a negyed végén egyenlíteni tudtak, így 1-1-es állással zártuk a negyedet. A második negyedben megszerezte a vezetést a Fehérvár. Az utolsó másodpercekben egy büntetőhöz jutottunk, amivel egyenlíthettünk volna, de ez sajnos kimaradt. A félpályás dobások után sajnos már kétgólos hátrányba kerültünk.

A harmadik negyedben egy újabb büntetőt védett kapusunk, de a negyed egyetlen gólját a Fehérvár szerezte meg, így 4-1-re vezettek már. Az utolsó negyedben még nagyot küzdöttünk, de ellenfelünk találtak be először, így már 5-1-re vezettek. Egy emberelőnyünk következett, amit nem sikerült értékesítenünk, de nemsokkal utána jött még egy lehetőség, ekkor már gólra váltottuk. Még a negyed végén egy büntetővel szépíthettünk volna, de nem sikerült betalálnunk. A végeredmény 5-2-es vereség volt.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem