image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

A 2006-os csapataink is két fronton küzdöttek

Az egyes csapat a Szigeten a Fradi kettes csapatával játszott, míg a kettes csapat a III. kerületi uszodában az OSC kettes csapatával. Mindkét helyszínen győzelmet arattak csapataink.

 

Az egyes csapatunk a Fradi ellen elsöprő győzelmet arattak. Az első negyedben kaptak egy gólt, ezt is egy büntetőből. Ez volt az egyetlen góljuk a mérkőzésen. A negyedet 5-1-re nyertük.

Végig remekül védekeztünk és támadásban is a maximumot hoztuk. A mérkőzés felénél 10-1-re vezettünk már. A harmadik negyedben hoztuk a legjobb formánkat és 6-0-ás negyeddel már 16-1-re vezettünk.

Az utolsó negyedben is növletük az előnyt, végül ezen a sima mérkőzésen 19-1-re nyertünk.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak, mert az, hogy Fradi II. az megtévesztő lehet a név alapján, de egy nagyon képzett jól vízilabdázó ellenféllel játszottunk. És a szezon talán egyik legjobb mérkőzése volt. Majdnem nullára tudtuk csökkenteni az elméleti hibák számát, senki nem játszott rosszul és egy jó csapatteljesítmény mellett néhány egészen kimagasló egyéni teljesítmény is volt."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

Az OSC II-es csapata ellen játszott kettes csapatunk, ahol nagy mérkőzésen még fordítanunk is kellett a győzelemhez.

Az első negyedben kicsit bealudtunk és ezt kihasználta az OSC. 2-0-ás hátránnyal kezdtük a mérkőzést, de már a második negyedben magunkhoz tértünk. A félidőre sikerült kiegyenlítenünk és a félpályás dobásoknál is jobbak voltunk ellenfelünknél, ezzel 4-3-as vezetést szereztünk.

A mérkőzés második felében megváltozott a játékunk és védekezésben a maximumot teljesítettük a végéig kitartottunk kapott gól nélkül. A harmadik negyedben a támadójátékunk a helyén volt és 4-0-ra nyertük a negyedet. Az utolsó negyedben már nem kapkodtunk és fegyelmezetten játszottuk végig a negyedet. Az előnyünk eggyel növeltük még, így 9-3-as győzelmet arattunk.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"A mai mérkőzés nehezen indult. Ajándékoztunk két gól az ellenfélnek az elején. Szerencsére sikerült a második negyedben gyorsan gólt lőnünk ami beindította a csapatnak a szekerét. Ki kell emelni a kapus teljesítményt, fontos helyzetekben védett nagyokat. A harmadik negyedtől átvettük az irányítást, és felszabadultan játszott a csapat. Ennek köszönhetően nyertünk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem