image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két helyszínen a 2006-osok

Két helyszínen játszott a 2006-os egyes illetve kettes csapatunk. Az egyes csapatunk leányfalun nagyarányú győzelmet aratott a Kópé ellen, kettes csapatunk a Margitszigeten a Tatabánya ellen szenvedett vereséget.

Egyes csapatunk a összeszedetten végig odafigyelve a védekezésre és a támadásra is végig a maximumon pörögve 26-1-es győzelmet aratott.

Már az első negyedben látszott a két csapat közötti különbség, 5-0-ás vezetéssel kezdtük a mérkőzést. Ezt tartottuk végig az egész mérkőzés folyamán. Folyamatos javulás volt a befejezésekben, a másodikban 7, a harmadikban 8-0-ra nyertük a negyedet.

Az egyetlen gólt a a negyedik negyed közepén kaptuk és azt is büntetőből. Ez a védekezésünket dicséri, végig labdaszerzésekkel sikerült megakadályoznunk, hogy gólt szerezzen ellenfelünk. A végén 26-1 állt az eredményjelzőn.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak, ügyesek voltak az egész mérkőzésen"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A kettes csapatunk a mezőny egyik legjobb csapatával játszott, a Tatabánya csapatával. Az első negyedben nem sikerült betalálnunk, így 2-0-ás hátrányba kerültünk. A második negyedben sikerült két gólt is szereznünk, viszont négyet is kaptunk.

A második félidőben sajnos nem sikerült már gólt szereznünk, de ellenfelünk ellenben lőtte a góljait. Néhány gól bennünk maradt és a végén 12-2-es végeredménnyel zártuk a mérkőzést.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"A mérkőzés előtt is tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz a Tatabánya ellen, ezt most élőben is megtapasztaltuk. Nehezen lendült játékba a csapat, az elején sok játékos nehezen találta a helyét a pályán, ami annak is köszönhető volt, hogy négy kezdő játékos hiányzott a csapatból. Dolgozunk tovább, hogy támadásba több helyzetet tudjunk kialakítani az erősebb csapatok ellen is és ezeket tudjuk értékesíteni. A mai mérkőzésen ez hiányzott a legjobban."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem