image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Vereség a Fehérvár ellen

A 2006-os kettes csapatunk vereséget szenvedett a Fehérvár csapata ellen. Az elején megszerezte a vezetést ellenfelünk, próbáltunk kapaszkodni, de fordítani nem tudtunk.

Az elején nehezen sikerült belerázódnunk a mérkőzésbe, egyből egy megúszásgólt kaptunk. A következő támadásban viszont egy kiállítást szereztünk, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Ezt nem hagyta büntetlenül ellenfelünk, egy büntetőből újabb gólt szereztek. 3-0-ra hagytuk elmenni őket, ekkor sikerült az első gólt szereznünk és ez lett a negyed végeredménye is.

A második negyedben többször kerültünk emberhátrányba és sikerült egy büntetőt is kivédeni. Egy újabb gólt szereztünk, így már csak egy gól volt a hátrány. Nem volt szerencsénk és öt másodperccel a vége előtt kaptunk egy gólt és még a félpályás dobásokban is alul maradtunk, így a félidőben 5-2-es vezetést szerzett ellenfelünk.

A harmadik negyed első felében nem született gól, a negyed felénél újra a Fehérvár talált be. A negyed végéig még egy-egy gól született mindkét csapattól. Az utolsó negyed előtt 7-3-ra vezetett a Fehérvár.

Az utolsó negyedben sok kiállítás esett, de se mi, se az ellenfelünk nem tudta értékesíteni az előnyt. A vége előtt még egyszer betaláltunk, ezzel javítva a végeredményen. A mérkőzés 7-4-es végeredménnyel zárult.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"A mérkőzés elején három gólos előnyt adtunk az ellenfélnek, s bár a meccs többi szakaszában ügyesen játszottunk, ez nem volt elég a győzelemhez. Tanulnunk kell az elkövetett hibáinkból, hogy a velünk egyszintű csapatokkal szemben győzni tudjunk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem