image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Rangadó a Fradi ellen

A 2006-os egyes csapatunk a Fradi ellen játszott rangadót. Izgalmas kezdés után nem volt szerencsénk és eltudott lépni ellenfelünk és a végén kétgólos vereséget szenvedtünk.

Ez már a rájátszás második mérkőzése volt, az elsőn az AVUS ellen arattunk győzelmet. A vezetést még mi szereztük meg az elején, de egy büntetővel sikerült kiegyenlítenie a Fradinak.

A második negyedben nem is született gól. Végig szinte minden támadásban volt egy kiállítás, de egyik csapat se tudta bevenni ellenfele kapuját. Mi többször védekeztünk hátrányban, de szerencsére jól sikerült hárítanunk a támadásaikat. A félidőben a félpályás dobásoknál jobbak voltunk, így egy gólt kaptunk és ezzel 2-1-re újra mi vezettünk.

A harmadik negyedben sajnos nem volt szerencsénk és nem sikerült gólt lőnünk. Ellenfelünk viszont háromszor is, így nem csak fordítani tudott, de kétgólos előnyre tett szert.

Az utolsó negyedben egy büntető törte meg a gól nélküli perceket, amit a Fradi be is lőtt. Sajnos ezután csak telt az idő és nem tudtunk felzárkózni. A mérkőzést a mi gólunk zárta, így a végeredmény 5-3 a Fradinak.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Minkét csapatnak gratulálok. Ellenfelünk nagyon jól használta ki kimagasló fizikai adottságú centerét. Mi pedig hatalmasat harcoltunk, küzdöttünk és a játék többi elemében technikásan előremutatóan vízilabdáztunk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem