image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Nagy küzdelem a második csapatok között

Nagy küzdelemben egy góllal győzte le 2006-os kettes csapatunk a Fradi kettes csapatát. Az első félidő után a harmadik negyedben sikerült megnyerni a mérkőzést, végül 5-4-es végeredménnyel hoztuk el a három pontot.

 

Nehéz volt a kezdés, de csapatunk sosem adja fel. Ezt már többször is láthattuk, hogy hátrányból tudott fordítani és megnyerte a mérkőzést. Az elején kétgólos hátrányba kerültünk, de ez nem szegte kedvünk. Mentünk előre és sikerült gólt szereznünk, az első negyed végén 2-1-es Fradi vezetéssel álltunk.

A második negyedben mindössze egy gól született, de sajnos nem a mi egyenlítő gólunk volt. Ellenfelünk szerezte meg az első percben, ezután nem volt több gól a negyedben, még egy büntetőt is sikerült elhárítanunk. 3-1-es hátránnyal vártuk a második felét a mérkőzésnek, de a gyerekek nem álltak meg. A félpályás dobásokból mi jöttünk ki jobban, ezzel máris egy újabb góllal gazdagodott a csapat.

A harmadik negyed remekül sikerült, erőre kapott a csapat és sikerült kiegyenlíteni. Sajnos ezután egy ziccert hibáztunk el, de nem álltunk meg, mentünk tovább. A negyed végéhez közeledve egy jól sikerült akcióból már nálunk volt az előny. Az utolsó negyed előtt már mi vezettünk 4-3-ra.

A végjáték nem indult jól, hiszen sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek már az elején. A harmadik negyed végére megéreztük a győzelem ízét és mindent megtettünk. A negyed közepén egy büntetőhöz jutottunk, nem okozott gondot, be is vágtuk és megszereztük a vezetést a vége előtt 7 perccel. Izgalmas percek következtek, de nem született már több gól, így nagy csatában sikerült 5-4-es győzelmet aratnunk.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"Buta gólokat kaptunk és az előző heti edzőmérkőzéshez képest nagyon gyengén játszott a csapat, így örülhettünk a győzelemnek. Annak fényében is örülhetünk, hogy két meghatározó játékosunk hiányzott, ebből az egyik a kapusunk volt. Összességében gyenge játékkal nyertünk, máskor jobban oda kell tennünk magunkat, pontosabbnak kell lennünk. Ennek ellenére büszke vagyok a csapatomra, hogy hátrányból fordítani tudtunk és megnyertük a mérkőzést. Gratulálok mindenkinek, dolgozunk tovább!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem