image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Egyes csapatunk is győzött

Az OSC ellen játszott 2006-os egyes csapatunk. Jó kezdés után nem álltunk meg és nagy különbséggel 13-2-re nyertük meg a mérkőzést.

Már az elején eldöntöttük a mérkőzést, az első negyedben csak jöttek a gólok, jól védekeztünk és 4-0-ás eredménnyel indítottunk. Ma minden csapatunk odatette magát a kezdésnél és már az elején megalapozta győzelmét.

A második negyedben 6-0-ig mentünk előre, ekkor sikerült először bevennie a kapunkat az OSC-nek. Ezután több emberhátrányt sikerült kivédekeznünk és jöhettek is a félpályás dobások. Sikerült itt is egy gólt szereznünk, ezzel már 7-1-re vezettünk.

A második fele sem alakult másképp a mérkőzésnek. A harmadik negyedet egy emberelőnyből majd egy akcióból szerzett góllal kezdtünk. Nem sokat kellett várni és egy újabb jól megjátszott emberelőny után már 10-1-es vezetéssel vártuk a negyedik negyedet.

Az vége is jól alakult az utolsó percig küzdöttünk és a maximumot hoztuk. Igaz a negyedet OSC-s góllal kezdtük, de válaszul három gólt is szereztünk. Jó védekezéssel végül 11 góllal sikerült győznünk. A mérkőzés végeredménye 13-2 lett.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak. Talán az elmúlt hónapok legjobb játékát nyújtottuk, helyenként kifejezetten dinamikus, gyors és pontos játékot sikerült játszanunk. Győzelmünket elsősorban az általunk diktált tempónak köszönhetjük."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem