image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem az OSC II ellen

A 2006-os második csapatunk az OSC második csapata ellen aratott nagyarányú győzelmet. Remekül kezdtük a mérkőzést és az első negyedben már megalapoztuk a győzelmünk.

 

Nagyon jól védekeztünk és már az első negyedben látszott, hogy jobbak vagyunk. Az első gólunk egyből az első percben megszereztük. Utána pár percig nem sikerült, de a negyed második felében hármat is lőttünk, így az első negyedet 4-0-ra nyertük meg.

A második negyed is sikerült megnyernünk és növeltük az előnyünk. Már 6-0 volt az állás mikor vége lett a negyednek és a félpályás dobások jöhettek. Többször találtunk a kapuba, így már 7-0 állt az eredményjelzőn.

A harmadik negyedben kicsit visszaesett a támadójátékunk, de védekezésünket tartottuk. Az OSC meglőtte ebben a negyedben az egyetlen gólját a mérkőzésen és a negyedet is megnyerte ezzel. Mi sajnos nem találtunk be ebben a negyedben.

Az utolsó negyedben sem sikerült olyan jól a támadás, de egy gólt még sikerült szereznünk. A védekezés az egész mérkőzésen meghatározó volt, így a negyedet kapott gól nélkül hoztuk le. A végeredmény 8-1.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"Jól kezdődött a mérkőzés, hamar el tudtunk lépni két góllal az ellenféltől. Fegyelmezetten védekeztünk és sok labdát szereztek, amiből többször is le tudtunk fordulni. Gratulálok a csapatnak, ügyesen játszottak."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem