image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem az ASI ellen a kicsiknél is

A 2006-os második csapatunk az ASI ellen játszott, mint az OBI/B-s csapatunk ők is magabiztosan nyertek. Az elején már háromgólos vezetést szereztek és a végén két góllal 10-8-ra nyertünk.

Jól kezdtük a mérkőzést, már az elején sikerült vezetést szereznünk és nem sokkal utána már 2-0-ra vezettünk. Tudott szépíteni az ASI, de utána két gólt is szereztünk, így 4-1-es vezetéssel zártuk az első negyedet.

A folytatás nem sikerült jól, mivel a második negyed felénél 4-4-re hozta vissza a meccset ellenfelünk, de a negyed végére visszatértünk a meccsbe és a felénél 6-4-re vezettünk.

A harmadik negyedben is újra csak egy gól volt a különbség az ASI gólja után, de sikerült összeszedni magunkat és két gólt is lőttünk, ezzel már 8-5-ös vezetést szereztünk. Igaz a negyed végén kihagytunk egy büntetőt, de háromgólos vezetéssel magabiztosan kezdtük az utolsó negyedet.

Egyből egy gólt szerzett ellenfelünk, de a következő támadásban sikerült válaszolnunk rá, így visszaállítottuk a három gólt. Egy előny majd egy büntető után újra feljött ellenfelünk és 9-8-ra vezettünk csak. A negyed felénél egy előnyt játszattunk, ahol az utolsó gólt szereztük meg a mérkőzésen, ezzel 10-8-ra állítottuk be a végeredményt.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak. Fontos mérkőzést nyertünk meg, többek között centereink jó játékának köszönhetően. A védekezésünkkel nem voltam megelégedve, sok hiba volt benne, ami a kapott gólok számában is megmutatkozott. A következő mérkőzésünkre ki kell javítani ezeket a hibákat."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem