image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Cegléd elleni győzelem

A 2006-os csapatunk a Cegléd csapatával szállt vízbe, ahol végig magabiztosan jó kapusteljesítménnyel 8-2-es győzelmet aratott, egy negyeden kívül remek játékkal.

 

Az első negyedben neki estünk ellenfelünknek és jó védekezéssel, elől pontos befejezésekkel 2-0-ás előnyre tettünk szert, ezzel megalapozva a győzelmünket már az elején. Ez lett az első negyed végeredménye is.

A második negyedben összesen egy gól született a negyed végén, amivel már 3-0-ra vezettünk. A negyedben továbbá több emberhátrányt védekeztünk ki és elhárítottunk egy büntetőt is.

A mérkőzés második felében is pörögtünk, az első támadásunkból gól is született, így már 4-0-ra vezettünk. Igaz ezután két ceglédi gól született, de nem zavart meg minket, a negyedet egy góllal zártuk. Az utolsó negyedet 5-2-es vezetéssel vártuk.

A negyedik negyed sikerült kapott gól nélkül lehozni, ehhez szükség volt több emberhátrányt is kivédekeznünk és egy újabb büntetőt védtünk ki. Támadásban a legjobb negyedet jegyeztük, mivel 3-0-ás negyedet játszottunk, így a végeredmény 8-2 lett.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak! Pontosan, dinamikusan és jól játszottunk. Több kimagasló egyéni teljesítménnyel, céljaink elérése szempontjából nélkülözhetetlen győzelem volt."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem