image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Magabiztosan meneteltek a kicsik is

A Százhalombattát győzte le 2006-os második csapatunk jó kezdéssel végig vezetve a mérkőzésen végül 8-3-ra nyerték meg a mérkőzést.

Jó bemelegítéssel, jó kezdés hiszen az első negyed közepén sikerült két támadásból egymás után gólt szereznünk, így az első negyedet 2-0-ra nyertük meg.

A folytatásban már 3-0-ra is vezettünk, ekkor sikerült ellenfelünknek az első gólt lőnie. Nem sokkal a félidő előtt egy újabb gólt szereztünk, így 4-1-es eredménnyel ért véget a második negyed. A félpályás dobásoknál sajnos alul maradtunk, így ellenfelünk kapott egy gólt, de még ezzel is kétgólos volt az előny.

A harmadik negyed is jól indult, egyből visszaállítottuk a három gólos különbséget. Bár szerzett egy gólt ellenfelünk is ezután, de nem hagytuk annyiban és 6-3-ra módosítottuk az eredményt.

Az utolsó negyed következett, ahol még egy utolsó hajrában egy gólt szereztünk majd két hátrányt is kivédekeztünk. Egy gól még a végére befért, így 8-3-as végeredménnyel nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Bár pontatlanok voltunk és sok rossz döntés hoztak a játékosaim a vízben, a sok helyzetből nyolcat sikerült belőni, ami ma elég volt a győzelemhez."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem