image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Vereség 2006-ban

Vereséget szenvedett 2006-os kettes csapatunk az Oázis ellen. Rosszul indult a mérkőzés és nem sikerült belerázódnunk, végül 10-2-es vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben már látszott, hogy nehéz meccs lesz, amibe nem sikerült belelendülni. Megszerezhettük volna a vezetést, de sajnos kimaradt a büntetőnk. Ezután két gólt is kaptunk, ezzel az első negyed végén már kétgólos hátrányban voltunk.

A második negyed ugyanígy folytatódott. Egy akciógólt, majd egy büntetőgólt kaptunk, így már 4-0-ás volt a hátrányunk. A félidőben a félpályás dobásoknál sem volt szerencsénk. Sajnos, ezzel a mérkőzés felénél már 5-0 volt az eredmény.

Sikerült a harmadik negyedet góllal kezdenünk, de ezután sajnos még hármat kaptunk. A negyedik negyedben is góllal indítottunk, de sajnos ezután sem sikerültek jobban támadásaink, így végül 10-2-re kikaptunk az Oázis csapatától.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"A mérkőzés elején sok helyzetet hagytunk ki, ami kizökkentette a csapatot. A mérkőzés egészén dekoncentráltak voltak a játékosok, amikor kapura lőttek vagy a kapust találták el vagy mellé ment a lövés. Alázattal dolgoznunk kell tovább."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem