image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Cegléden vereség a Honvéd ellen

Cegléden járt 2006-os egyes csapatunk. Kevés gólos mérkőzésen sok helyzetet elhibázva végül 4-2-es vereséget szenvedtünk.

A negyedik negyedig nagyon szoros volt a mérkőzés. Az első negyedben nem bírtunk egymással, három hátrányt is kivédekeztünk, viszont helyzetünk alig volt. A negyed gól nélkül lement, így 0-0 állt az eredményjelzőn.

A folytatásban egy emberelőnyből megszerezte a vezetést a Honvéd, ami előtte nekünk nem sikerült. A félpályás dobásokig nem esett több gól, amit mi nyertünk meg, ezzel tudtunk egyenlíteni.

A harmadik negyedben két büntetőt láthattunk, a negyed elején ellenfelünk talált be büntetőből. Ezután több helyzet is kimaradt tőlünk centerből és előnyből is. Egy ziccert sikerült elhárítanunk ami után egy büntetőhöz jutottunk. Ezt be is lőttük, így az utolsó negyed előtt 2-2-vel álltunk.

Az utolsó negyedben nem sikerült gólt szereznünk, ellenben a Honvéd kettőt is belőtt emberelőnyből, így végül 4-2-re elvesztettük a mérkőzést.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a Honvédnak a győzelemhez és a csapatomnak a küzdeni tudáshoz, illetve a hátul nyújtott védekezéshez. Egy nagyon harcos végig kiélezett mérkőzésen maradtunk alul, ahol hátul minden működött, elől pontatlanok voltunk. Ez alól az sem ment föl minket, hogy a legjobb játékosunk a négy negyed alatt csak kontrafaultot kapott."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem