image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Korai mérkőzésen győztünk

Már 9-től játszott 2006-os kettes csapatunk az YBL ellen. Végig nagyon szoros volt a mérkőzés és egyik csapat sem tudott egynél több góllal vezetni, végül 8-7-es győzelmet arattunk.

 

Az első gólt mi szereztük meg már az első negyed elején. Már egyből utána sikerült egyenlítenie ellenfelünknek. Büntetőt harcoltunk ki, amivel újra nálunk volt az előny. Ezután egyből büntetőhöz jutott az YBL is, amit kihagytak, viszont a kipattanó rossz helyre pattant, amit végül sikerült belőniük. A negyedet még egy-egy gól zárta, amivel vezetést szereztünk és egyből ki is egyenlítettek, így már 3-3 volt az állás.

A folytatásban úgy tűnt nem lesz gól se a negyedben. Kétszer is kiállítottak tőlünk, de kivédekeztük a hátrányt. Ezután még egy büntető hibát is begyűjtöttünk, de ezt is sikerült elhárítanunk. Sajnos ezután egy centergóllal szerzett vezetést az YBL először a mérkőzésen. Ezt a negyedben már nem sikerült lefaragnunk, de jöttek a félpályás dobások. Itt jobbnak bizonyultunk, ezért kaptunk is egy gólt, amivel a felénél 4-4 az állás.

A harmadik negyedben sikerült vezetést szereznünk újra, nehéz meccs, de végig küzdünk és nem állunk meg. A negyed végén kiegyenlítettek, de nemsokkal utána sikerült megúsznunk és gólt szereztünk, amivel 6-5-ös vezetéssel zártuk a negyedet.

Az egy gólos előny hozta a helyzeteket, de sajnos egy ziccert hibáztunk el. Ez nem szegte kedvünk és egy akciógóllal már 7-5-re vezettünk. Már azt gondolnánk, hogy megnyertük a mérkőzést, de nagyon sok volt még hátra. Gólt szerzett ellenfelünk és nem sokkal utána már ki is egyenlítettek. Emberelőnyben játszattunk a vezetésért, amit sikerült gólra váltanunk, így 8-7-re vezettünk. A vége előtt 26 másodperccel büntetőt lőhetett az YBL, de fellélegezhettünk, kimaradt és ezzel egygólos győzelmet arattunk.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"Nehéz mérkőzés volt amin győzni tudtunk. Védekezésben többször nagyokat hibáztunk, amiket ki kell javítani. A támadó játékunkban ma kiemelkedő volt, mind a helyzet kialakítás és kihasználás is, aminek köszönhetően nyerni tudtunk. Gratulálok a csapatomnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem