image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Döntetlen a Pécs ellen

2006-os egyes csapatunk a Pécs ellen játszott szoros mérkőzést. A félidőt egygólos vezetéssel zártuk, majd a végére 6-6-os döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Az első gólt mi jegyeztük, így az előny nálunk volt. A negyed végén egyenlíteni tudott a Pécs egy büntető segítségével. Az első negyed után az állás 1-1 volt.

A folytatásban emberelőnyhöz jutottunk, amit sikeresen vettünk. Újra nálunk volt a vezetés és megint egy büntetővel egyenlített ellenfelünk. Több emberhátrányt is sikerült kivédekeznünk a negyedben, így 2-2-vel álltunk a félidőben. A félpályás dobásoknál jobbnak bizonyult csapatunk, így egy gólhoz jutottunk.

A harmadik negyed elején egy büntetőt harcoltunk ki. Ezt be is lőttük, amivel a mérkőzésen először két góllal, 4-2-re vezettünk. Hátrányba kerültünk és be is lőtték. A negyed végéig nem esett gól viszont több emberhátrányt is elhárítottunk, majd egy emberelőnyből gólt szereztünk. Az utolsó támadásukból sikerült még visszajönniük újra egy gólra, így az utolsó negyed előtt 5-4-re vezettünk.

Nem volt szerencsénk az utolsó negyedben, egyből hátrányba kerültünk. Nem sikerült kivédekeznünk és ezzel egyenlített a Pécs. Ezután emberelőnyhöz jutottunk, de sajnos támadó hiba vetett véget az támadásunknak. Újabb emberhátrány következett, de ezt szerencsésen kivédekeztük. A következő támadásban centerből szereztünk gólt, amivel 6-5-ös vezetést szereztünk. Két és fél perccel a vége előtt újra egyenlített a Pécs, de ezután már nem tudunk vezetést szerezni és még egy hátrányt is ki kellett védekeznünk. Ezzel 6-6-os végeredmény született a mérkőzésen.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak, végig jól küzdöttünk!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem