image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Egy góllal a Győr ellen

2006-os csapatunknak egy góllal sikerült győzni a Győr ellen. Jól kezdtünk és kétgólos előnyre tettünk szert, a félidőre kiegyenlítettek, de végül 6-5-re nyertük meg a mérkőzést.

 

Jól kezdtük a mérkőzést és 3-0-ig mentünk előre. A negyed végén még sikerült szépítenie ellenfelünknek. Ezzel az első negyed 3-1-es eredménnyel ért véget.

A folytatásban támadásban nem volt szerencsénk és hátul is figyelmetlenebbek voltunk. Egy büntetőt harcolt ki a Győr, amit be is lőttek, majd egy emberelőnnyel sikerült egyenlíteniük. A mérkőzés felénél 3-3-as döntetlennel álltunk.

A harmadik negyed nem volt túl eseménydús, mindössze a második felében mikor büntetőhöz jutottunk, de sajnos kimaradt ez a próbálkozás, viszont a kipattanó labdát a kapus a víz alá vitte, így egy újabb büntetőt lőhettünk. Ezt már nem hibáztuk el, így 4-3-ra módosult az eredmény.

Az utolsó negyedben sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek, majd a negyed végéig nem esett gól. Két perccel a vége előtt megszerezte a vezetést a Győr, de nem álltunk meg és küzdöttünk tovább. Már az utolsó percen belül voltunk, amikor egy büntetőt harcoltunk ki, amit be is lőttünk. Kivédekeztük a Győr próbálkozását, majd támadhattunk a győzelemért. Egy jó támadás eredménye a gól, jelen esetben ez a győztes gólt jelentette, amivel 6-5-ös győzelmet arattunk.

A csapat edzője Bozi Áron a mérkőzésről:
"A mérkőzést jól kezdtük, de sajnos ezt a jó kezdést elrontottuk a gyenge második és harmadik negyeddel. A ziccereinket sorra hagytuk ki, amivel nagyon megnehezítettük saját dolgunkat. A Győr nagyon jól kihasználta ezt. Gratulálok a Győrnek mert nagyot küzdött. A mérkőzés utolsó egy percében mutatott teljesítményért gratulálok a csapatomnak is."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem