image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Közte hét

A Tatabánya csapata ellen játszott 2006-os egyes csapatunk, ahol két 1-1-es döntetlen negyed között a második és harmadik negyedben 7-0-át játszva végül 9-2-re nyerte meg a mérkőzést.

 

Az első negyedben egyből vezetést szereztünk, majd egy büntetőt is kiharcoltunk. Sajnos a büntetőt a kapusuk védte, így a kétgólos vezetés nem jött. Egy büntetőt kapott a Tatabánya is és ők be is lőtték. Ezzel 1-1 lett az első negyed végeredménye.

A második negyedben belehúztunk és a negyed első felében két találatot is jegyeztünk, amivel 3-1-re vezettünk. Ezután egy újabb büntetőt hibáztunk el, de javítottunk egy támadással később és már 4-1-re vezettünk a félidőben. A félpályás dobások nekünk kedveztek, így még egy gólt írtak fel az eredményjelzőre.

A folytatás is nekünk kedvezett, a negyed elején két góllal kezdtünk, egyet centerből utána egy akciógólt. Még egy büntetőhöz odaállhattunk és végre be is lőttük. Ezzel már 8-1-re vezettünk és már csak egy negyed volt hátra.

Az utolsó negyedben az elsőhöz hasonlóan 1-1-es döntetlent értünk el. Először mi szereztünk gólt büntetőből, majd a Tatabánya zárta a meccset, így 9-2-es eredménnyel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Régóta vártunk egy ilyen meccsre, hogy sok jó teljesítmény mellé néhány kimagasló is párosult. Gratulálok a csapatnak, szép játék volt!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem