image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Győztes rangadó az UVSE ellen

2006-os első csapatunk remek első két negyeddel végül 11-5-ös győzelmet arattunk. A döntő negyed a második volt, ahol tökéletes védekezéssel 5-0-ás eredményt értünk el.

 

Hamar megszereztük az első gólt, már a második lövésünkből. Ezután majdnem négy percet kellett várni a következő gólra, amit az UVSE lőtt, ezzel egyenlítve. A végén még két gólt lőttünk, így 3-1-re nyertük meg az első negyedet.

A folytatásban tökéletes negyedet játszottunk. Védekezésben és támadásban is remekül működött a játékunk. A jó védekezést az mutatja, hogy gól nélkül hoztuk le a negyedet. Már a negyed első felében 6-1-re vezettünk. Még egy gólt szereztünk, majd a félpályás dobásoknál is jobbak voltunk, ezzel 5-0-ra nyertük a második negyedet. A félidőben már 8-1-re vezettünk.

A harmadik negyedben is növeltük még az előnyünket. A negyedet 2-1-re nyertük, így már 10-2 volt az állás. Az utolsó negyedben már biztos volt a győzelmünk, így csak hoztuk a kötelezőt. A negyedet 3-1-re elvesztettük, de a mérkőzést 11-5-re megnyertük.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Sok hibával játszottunk, de ezzel együtt magabiztos győzelmet arattunk egyik legfőbb riválisunk ellen. Gratulálok a győzelemhez!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem