image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

A negyedik helyen

2006-os egyes csapatunk a mai győzelemmel a Kőnigh György Gyermek 2006-os Bajnokság negyedik helyén végzett. Nagy arányú 16-5-ös győzelmet arattunk a Kopé ellen.

2006 BP KOPE

Nehezen kezdtük a mérkőzést, sajnos az elején egy emberelőnyt hibáztunk el. Ezután egyből megszerezte a vezetést a Kopé, de sikerült egyenlítenünk. Egy labdaszerzés után büntetőhöz jutottunk, így fordítani is tudtunk. Egyből a következő támadásból újabb gólt szerzett ellenfelünk, így az állás 2-2. A negyedet mi zártuk eredményesen, így 3-2-es vezetéssel ért véget az első negyed.

A második negyedben nehezen született meg az első gól, de szerencsére mi lőttük, így két góllal 4-2-re vezettünk már. Büntetőt lőhetett ellenfelünk, így próbáltak felzárkózni, de a félidőig még egy gólt szereztünk. A félpályás dobásoknál is jobbak voltunk, így a felénél már 6-3-ra vezettünk.

A folytatásban összeállt a játékunk és jöttek a góljaink. Jól védekeztünk, így kapott gól nélkül hoztuk le a negyedet. 4-0-ra nyertük meg ezt a játékrészt, így az utolsó negyed előtt már 10-3-ra vezettünk. Az utolsó negyedben még sok helyzetünk volt és remekül kihasználva még öt gólt sikerült szereznünk. A védekezés is jól ment, így csak két gólt kaptunk. Végül 16-5-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Hosszú volt a szezon, ez látszott sajnos a játékunkon is. Több helyen figyelmetlenek pontatlanok voltunk, de a meccs második felére mind csapatjátékban, mind egyéni teljesítményekben is sikerült az ellenfelünk fölé nőni és magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatnak"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem