image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Kettőből kettő

A KSI legkisebbjei idén is részt vesznek a Baby Bajnokság küzdelmeiben. Két fordulón vannak túl, először az UVSE kettes csapata ellen arattak elsöprő győzelmet, majd az FTC ellen már nagyobb küzdelemben tudtak kilencgólos győzelmet aratni.

A 2007-es csapatunk első bajnoki fordulóján az UVSE kettes számú csapata ellen szállt vízbe, ahol fegyelmezett játékkal, folyamatos labdaszerzéssel és lefordulásokkal némiképp egyhangúvá téve a mérkőzést, 27-0 arányban győzedelmeskedtek. A második bajnoki fordulón már nehezebb és rutinosabb ellenfelet kapott csapatunk, az FTC ellen arattunk magabiztos győzelmet.

Az FTC az első negyedben nehezítette meg a dolgunkat, 1-1-es állással fordultunk a második negyedre. Több megúszással és egy kiharcolt büntetővel 4-1-re módosítottuk a részeredményt. A félpályás kapura lövések ezúttal nem hoztak pontot egyik csapat számára sem, azonos arányban találtunk be a kapuba.

A harmadik negyedtől aztán szétnyílt az olló szára, ellenfelünk elfáradt és 7-2-vel zártunk. A negyedik negyedben újabb négy gólt lőttünk főleg megúszásokból és kiküzdött büntetőkből.
A mérkőzés második felére már az összpontosított játék és lefordulások jellemezték a kicsik játékát. Így csapatunk 11-2-re nyerte második mérkőzését.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem