image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem az utóbbi két Baby fordulóban

A Baby Bajnokság tavalyi utolsó fordulójában az OSC volt az ellenfele a KSI 2007es csapatának idén az első fordulót pedig a HUVK SE csapatával játszottuk. Mindkét mérkőzés győzelemmel ért véget.

 

A 2017-és évben a csoport másik legerősebb csapata ellen szálltunk vízbe a Kőér utcában Karácsony előtt. Ennek megfelelően fej-fej mellett haladtak a csapatok az első két negyedben, ráadásul az egyik alapemberünket elveszítettük ez első negyedben. A félpályás dobásokkal kiegyenlített az OSC. Így fordultunk rá a harmadik negyedre,  ahol még egy másik alapember is kényszerpihenőre kényszerült, de végre beindult a KSI úthenger, két góllal sikerült elhúzni az ellenféltől. Az utolsó negyedben a remek védekezésnek és a kiváló erőnlétnek köszönhetően bedaráltuk az OSC csapatát, dupla annyi gólt lőttünk mint amennyit kaptunk.

Így 100%-osak vagyunk a 6. forduló után is, már csak Honvéd UVK SE maradt hátra a februári, utolsó alapszakasz fordulóra. 

A csapat edzője Erdélyi Annamária a mérkőzésről: “Ez volt az első kihívást jelentő mérkőzés, tudtuk, hogy az OSC hasonló kvalitású csapat mint a miénk. Stabil védekezés éy klasszikus csapatmunka mellett az egyes kiváló egyéni teljesítmények döntötték el a javunkra a mérkőzés kimenetelét. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, a szívük és a lelkük hajtotta őket a győzelem felé.”

A Baby Bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén a Honvéd csapata fogadott bennünket. 

A mérkőzést a szoros emberfogásból és labdaszerzésből indított lefordulások, pontos befejezések és teljes összhang jellemezte. A nagyarányú győzelem pozitív hozadéka az volt, hogy szinte mindenki tudott gólpasszt adni és gólt lőni és egy-egy látványosabb megoldás is belefért.

A csapat edzője Erdélyi Annamária a mérkőzésről: “A csapategység kiváló volt, egymás segítése és kiszolgálása, valamint a pontos befejezések miatt a gyerekek megérdemelték a győzelmet. De a valódi megmérettetések még csak most jönnek, a felsőház mérkőzésein kiderül, hogy az eddigieknél jóval erősebb csapatok ellen mire lesz elég a tudásunk.”

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem