image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem a BVSC ellen

Magabiztos győzelmet aratott csapatunk a Szívós István 2003-as Budapest Bajnokságban a BVSC ellen.

Az elején a BVSC szerzett vezetést méghozzá 2-0-ra mentek el. A negyed második felében keztünk el játszani és jöttek a gólok. Már 2-2 volt az állás és még volt időnk az első negyedben fordítani és kétgólos előnyt szerezni. 

Úgy folytattuk, ahogy abbahagytuk az előző negyedben. Sorra lőttük a gólokat és csak nőtt az előnyünk. A mérkőzés felére már 9-3-ra vezettünk.

A következő negyedben kicsit megtorpant a csapat és a negyed második felében közelebb engedtük ellenfelünk. A negyedet 4-2-re elveszítettük, ezzel az eredmény 11-7-re módosult.

Az utolsó negyedben hajrába kezdtünk és ügyeltünk a védekezésre is. A legeredményesebb negyedünkkel zártuk a mérkőzést, 6-1-re nyertük a negyedet, így a mérkőzés végeredménye 17-8-as győzelmünkkel ért véget.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:

"Nehezen és rosszul indult a mérkőzés. 0-2-nél, egy időkérés után képesek voltunk tempót váltani és a védekezés is összeállt. Elöl gyorsak és pontosak lettünk,  hátul pedig hosszú percekig gól nélkül tudtuk megoldani a BVSC támadásait. A nagyszünetre gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a csapatnak, mert nem csupán egy jó ellenfelet győztünk le, de mindezt egy nagyon rossz első fél negyed után sikerült elérnünk."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem