image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Döntetlen az UVSE rangadón

Döntetlennel ért véget az Országos Gyermek bajnokságban az UVSE elleni rangadónk, majd büntetőkkel 20-19-re nyertük meg a mérkőzést.

 

A vezetést az UVSE szerezte meg a mérkőzés elején, de ezek után nem csak fordítani tudtunk, hanem 4-2-es vezetést szereztünk. Sajnos egy büntetővel és egy akciógóllal egyenlített ellenfelünk. A negyedet a mi gólunkkal zártuk és 5-4-es vezetést szereztünk.

A második negyedet remekül indítottuk, először centerből találtunk be majd következett két emberelőnyös gól. A negyed második felében sikerült egy büntetőt is szereznünk és ezzel már 9-4-re vezettünk. A félidőig nem sikerült megtartani az öt gólos különbséget. A mérkőzés felénél 9-6-ra vezettünk.

A harmadik negyedben még próbáltuk tartani a különbséget, de az UVSE erőre kapott és feljöttek 9-8-ra. Nem hagytuk szó nélkül és két akciógól után újra három volt közte, 11-8-ra vezettünk. Sajnos a negyed végére 11-10-re módosult az eredmény.

Az utolsó negyed elején sikerült fordítania is az UVSE-nek és 12-11-re átvették a vezetést. Sikerült visszavennünk a vezetést de innentől a végéig csak egy góllal tudtunk csak jobbak lenni és folyton egyenlített ellenfelünk. A végén egy perccel a vége előtt 15-14-re vezettünk, de a következő támadásban nem sikerült jól a védekezésünk és egyenlíteni tudtak. Még volt lehetőségünk támadni, de sajnos elveszítettük a labdát, így 15-15-ös döntetlennel ért véget a mérkőzés.

A büntetők következtek, amit mi kezdtünk. Ilyenkor mindkét csapatból 5-5 játékos lőhet. Az első két büntetőből mindkét csapat betalált 17-17 volt az állás. A harmadik büntető következett, amit sikerült belőnünk és itt hibázott az UVSE, így 18-17-el nálunk volt az előny. A következő lövésnél viszont ez az előnyünk elveszett, mivel most mi hagytuk ki.  Lement mind az öt lövés, így 19-19 volt az állás. Már csak egy lövés volt hátra, mivel mi belőttük ellenfelünk pedig nem. 20-19-es végeredménnyel mi jöttünk ki győztesen a mérkőzésből, így két ponttal lettünk gazdagabbak, míg az UVSE a döntetlen miatt egy pontot kapott.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok minkét csapatnak! Minkét fél megérdemelte a pontot! Az elején, annak ellenére, hogy sokszor kapkodtunk, hamar kézbe vettük a mérkőzés irányítását. A harmadik negyedben sajnos hátul sokat hibáztunk, amitől törvényszerűen elől is bizonytalanok lettünk. A rendes játékidő befejeztével mi örülhettünk a döntetlennek. Minden játékosom odatette magát! Előre kell néznünk és a következő fordulókra kell koncentrálnunk! Sokat tudunk tanulni a mai mérkőzésből!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem