image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Magabiztos győzelem a Honvéd ellen

Magabiztosan 21 góllal győzött gyerek csapatunk az Országos Bajnokságban a Honvéd ellen. A második negyed kivételével védekezésben és támadásban is felülmúltuk ellenfelünk.

Az első negyed nagyon jól sikerült, az első perctől magunkhoz vettük az irányítást és jöttek a gólok is. Két perccel az első negyed vége előtt már 6-0- volt az eredmény, de nem álltunk meg és a negyedet 8-0-al zártuk.

A második negyedben volt egy kis zavar, kevésbé figyeltünk oda a védekezésben és ez elől is megmutatkozott. Már a negyed elején kaptunk egy gólt és jött egy büntető hiba is, amit sikerült belőniük, ezzel már 9-2-re módosult az eredmény. A negyed vége 4-4 lett, a félidőben 12-4-re vezettünk.

A következő két negyedben visszaállt a rend és újra fegyelmezettek voltunk elől és hátul is. Az első negyedhez hasonló eredménnyel ért véget a negyed, 8-1-re nyertük, ezzel 20-5-re vezettünk már. 

Az utolsó negyed már csak hab volt a tortán. Védekezésben hibátlanul gól nélkül lehoztuk a negyedet, elől pedig hatszor is eredményesek voltunk. A végeredmény 26-5-ös győzelem.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem