image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem a Fradi ellen

Az Fiú Gyermek Országos Bajnokságban Gyermek csapatunk hét góllal 12-5-re tudott győzni a Fradi ellen idegenben.

 

Már az elején megszereztük a vezetést és jött a következő gólunk is, amivel 2-0-ra vezettünk. A negyed végén egy büntetővel tudott felzárkózni ellenfelünk.

A második negyedben egy újabb büntetőhöz jutott a hazai csapat és ezzel sikerült egyenlíteniük. Fordulatot vett a mérkőzés és a Fradi 3-2-es vezetést szerzett. Nem sikerült sokáig tartaniuk ezt az eredményt, a következő támadásban egy büntetőt szerzetünk, amivel sikerült egyenlítenünk. A negyed második felében újra sikerült ellépnünk és két góllal 5-3-ra vezetnünk. Az utolsó támadást a hazaiak vezették a negyedben és egy kiállítás után előnyből találtak be. A félidőben ezzel 5-4-es vezetéssel álltunk.

A harmadik negyedet egy büntetővel kezdte a hazai csapat, de nem éltek a lehetőséggel, kimaradt a büntető. A folytatásban két büntetőt is értékesíteni tudtunk, amivel már 7-4-re vezettünk. Állt a védekezésünk és nem engedtük közel őket, majd egy emberelőny következett. Időkérés után egyből elvállaltuk egy passz után és ezzel már négy góllal vezettünk. Még egy-egy gólt szerzett mindkét csapat, így az utolsó negyed előtt 9-5-re vezettünk.

Az utolsó negyedben remekül védekeztünk, sikerült gól nélkül lehozni a negyedet. Támadásban először egy megúszásból szerzetünk gólt, majd még jött két akciógól is. Az utolsó gól egy másodperccel a vége előtt volt, amivel 12-5-re nyertük meg a mérkőzést.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem