image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Nehezen indult, de a siker nem maradt el

A Gyerek csapatunk döcögősen indította a mérkőzést a Vasas ellen, de a második és harmadik negyedben megalapozta a győzelmét és kilencgólos különbséget állított be.

Az első negyedben többször megszereztük a vezetést, de a Vasasnak sikerült kiengyenlítenie háromszor is. A negyed végén a vendégek szereztek vezetést egy büntetővel, de szerencsére az utolsó támadásunkkal sikerült kiegyenlítenünk.

A folytatás a mi oldalunkra döntötte a mérleget és már a negyed elején két gólt is találtunk és 6-4-es vezetést szereztünk. A negyed végére már négy góllal vezettünk 9-5-re, de emberhátrányba kerültünk, amit a Vasas ki is használt, így a félidőben 9-6-ra vezettünk.

A harmadik negyed elején két büntetőt is szereztünk és gólra is váltottuk. A folytatásban a védekezésünk teljesen a helyére tettük és a negyedben csak egy gólt kaptunk. A negyedet 7-1-re nyertük, így már 16-7-re vezettünk.

Az utolsó negyedre magabiztos előnyre tettünk szert és ezt már csak tartanunk kellett az eredményt. A negyed 3-3-as eredménnyel ért véget, így a mérkőzést 19-10-re nyertük meg.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok mind a két csapatnak, nagyon jó mérkőzést játszottunk! Nehezen indult a találkozó elsősorban védekezésben volt fejetlenség az első percekben. Amint rendeztük a sorainkat hátul, lépésről lépésre el tudtunk lépni a vasastól. Ettől függetlenül, nagyon sok mindenben kell fejlődnünk, és a fejekben is rendet kell tenni. Az nem segít, ha túlpörgünk az elején és görcsösen próbálunk játszani."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem