image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Fradi elleni győzelem

A Fradi ellen győzött 2003-as csapatunk a Szívós István Gyermek 2003-as Budapest Bajnokságban. Az első játékrészben még szorosabb volt a mérkőzés, de végig növeltük az előnyünket és 16-10-es győzelmet arattunk.

Az első negyedben még fej-fej mellett áltunk a Fradival, de a vezetés nálunk volt 2-1 arányban. 

A folytatás felénk döntötte a mérleget és két gólt is szereztünk a második negyed első felében, ezzel már 4-1-re vezettünk. Ezután még sikerült feljönnie ellenfelünknek és már csak egy gól volt az előnyünk. A negyed végére viszont visszaállítottuk a háromgólos előnyt és 7-4-el fordultunk a mérkőzés második felére.

A harmadik negyed első támadása és ezzel első gólja a miénk volt, így már 8-4-re vezettünk. Innentől már mi irányítottunk és 11-5-ös vezetésig mentünk előre. Az utolsó jétékrész előtt még 1-1 góllal változott az eredmény, hatgólos vezetéssel 12-6-al vártuk az utolsó negyedet.

Már a különbség nem változott, 4-4-es utolsó negyeddel 16-10-re nyertünk a Fradi elleni rangadót.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Annak ellenére, hogy minkét csapatból voltak hiányzók a meghatározó játékosok közül, mégis igazi rangadót játszottunk. Ráadásul a bajnokságban eddigi egyedüli veretlen csapatok csaptak össze, amit elsősorban a jó védekezésünknek köszönhetően nyertünk meg."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem