image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Egygólos győzelem a rangadón

Gyermek csapatunk egy góllal győzte le a BVSC csapatát az Országos Gyermek Bajnokság hétközi fordulójában. Az utolsó negyed előtt négy góllal vezettünk, de a végére mégis csak egygólos lett a győzelem.

Az első negyedben már mi irányítottuk a mérkőzést és mi szereztünk vezetést. Még sikerült egyenlíteniük az első gól után, de két emberelőnyös megjátszásunk következett és mindkettőből gólt szereztünk. A negyed végére némiképp módosult az eredmény és 4-3-as vezetéssel kezdtük a második negyedet.

A második negyed sikerült a legjobban, bár az első gólt a vendégek szerezték meg és ezzel egyenlítettek. Ezután jött a KSI henger és zsinórban lőttünk 5 gólt, ezzel 9-4-re vezettünk. A negyed végén még betalált a BVSC, így csak négygólos vezetéssel álltunk a felénél.

A harmadik negyedben nem változott a különbség, két góllal kezdett a vendég csapat, de erre sikerült válaszolnunk. A negyedet 2-2-es döntetlenre hoztuk, így maradt a négygólos vezetés.

Az utolsó játékrészt még 11-7-es vezetéssel kezdtük. Az első gólt mi szereztük és már úgy tünt megnyertük a mérkőzést, de ez közel sem volt így. Egy büntetőt lőtt a BVSC és már csak három volt közte. Egy időkérés után jött egy emberelőny, amit akkor lőttek be mikor már kiegészültünk. A következő gól a miénk volt, ezzel meglőttük az utolsó gólunkat a mérkőzésen, de itt még nem volt vége. Egyből a következő támadásból gólt szerzett a BVSC és 13-11-re módosult az eredmény, majd másfél perccel a vége előtt egy újabb gólt szereztek. Négy gólos előny után még izgulnunk kellett az utolsó másfél percben, de szerencsére már nem sikerült egyenlíteniük, így 13-12-es végeredménnyel győztünk.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak és gratulálok a BVSC-nek is! Nagyon megnehezítették a dolgunkat és a végén a szerencse is kellett, hogy nyerjünk! Ezek a mérkőzések azok, amikből a legtöbbet tudunk és a legtöbbet is kell tanulnunk, hiszen magunknak köszönhetjük, hogy ilyen nehezen alakult ki a végeredmény. Egy megnyert mérkőzést hagytunk majdnem elveszni...
Büszke vagyok a csapatomra, hogy rossz játékkal is de nyerni tudtunk egy rangadót!!!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem